December 2014

Hallo rockers en boppers

Allereerst willen we iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2015 toewensen!
Aan het eind van 2014 kunnen we terugkijken op een uiterst succesvol jaar voor de Eightball Boppers. We hebben méér optredens dan ooit gedaan, met talrijke hoogtepunten. Om er even een paar te noemen: de vierdaagse Motorshow in de Utrechtse Jaarbeurs, de 'dubbele' zaterdag met Venlo en Assenede, de Radio5 competitie en het Duitse tourneetje.
Eightball Boppers

Ook het komend jaar staan er alweer een boel optredens gepland op leuke evenementen in onder meerMaarheeze, Mill, Neerpelt, Giethoorn en Reuver.
En natuurlijk spelen de Boppers ook weer tijdens carnaval, waar ze traditiegetrouw op de 11-kroegetocht in Kuuk bij Kansas spelen (dinsdag 17 februari vanaf 16:00u). Op carnavalszaterdag speelt 8BB trouwens in Lieshout en er zit nog meer in het vat.
Tijdens deze carnavalsoptredens zullen de Eightball Boppers hun nieuwe dialect-mini-CD met zeven in het plat Brabants gezongen rockabilly-liedjes ten doop houden. Carnaval is per slot van rekening het feest van het dialect.
Uiteraard staan 't Huus stût te schudde' en 'Gèlen Daf' op deze CD met daarbij bijvoorbeeld ook nog het Vierdaagse-liedje 'Vier Daag te Voet'. Helemaal van eigen hand is 'D'n Tandarts', een dialectbewerking van het zelfgeschreven 'The Dentist'. Opvallend is verder dat de Boppers één van hun eerst gespeelde liedjes 'Twenty Flight Rock' nu in de revisie hebben gegooid en daar na al die jaren nog eens een Brabantse tekst op hebben gezet, zodat het nu 'Vuls te Hoog' heet.
Momenteel legt Bert nog de laatste hand aan de mix van de CD; daarna kan de productie starten.

8BB heeft nog meer wilde plannen voor 2015, maar daar horen jullie later nog meer van. Ondertussen is heel veel van de Eightball Boppers te zien en te horen op de website www.8bb.nl.. Volg 8BB ook op Twitter of Facebook.


Let the engines roll!
Eightball Boppers