MP3 muziek

Jukebox

  In de 'internet-jukebox' hieronder kun je diverse  nummers van de Eightball Boppers downloaden. Het gaat net zoals vroeger: klik op de knop van je keuze. Dan verschijnt er een pop-up window met de keuze om het bestand direct te openen of op te slaan. Doe ermee wat je zelf wilt.

   
 
 

A1

The Dentist met videoclip (WMV)

Rebel With A Cause (MP3)

A2
  B1 The CrocDoc  (MP3)

Shut the Door (WMA)

B2
  C1 Ghostrider (MP3)

Flea Brain (MP3)

C2
  D1 T-Bird Tammy (MP3)

Let's Surf (live) (WMA)

D2
  E1 Op verzoek weer te downloaden:
Check My Hair (MP3)

Mess With Mabel (MP3)
Live akoestisch gespeeld op
Radio 2 bij Cappuccino

E2

 

 

   

 

 

 

 

'Sag, Drag and Fall'

Download hier dit akoestische nummer van de Eightball Boppers

In het programma 'Rock-'n-Roll Greatest' van Geert en Pascal bij de lokale radio Lokaal7 in Berlicum speelden de Eightball Boppers een aantal liedjes akoestisch. Daarvan is dit Sag, Drag and Fall van Sid King, gezongen door Henk.

 

 

Sag drag fall Sid King Eightball Boppers

 

'Ut huus stût te schudde'

Download hier dit dialectnummer van de Eightball Boppers

In het programma 'Daar heb je Van Cooten' had DJ Karel van Cooten de primeur op donderdagochtend 30 december 2005. Inmiddels heeft hij het al meerdere malen gedraaid en stellen luisteraars hem de vraag waar ze de CD konden kopen. Dat gaat door de CD 'Engsele gèn Engels' in onze webshop of bij onze optredens te kopen. Maar degenen die hun eigen CD'tje willen maken kunnen nu ook een hoesje en een etiket downloaden! Ook is het nummer uitgeroepen tot UC-Schijf van de Week bij Internetradiostation Uden Centraal.

Download hier het hoesje

Download hier het CD-etiket
(Word bestand (2,5MB), past op de standaard etiket-stickers)

 


  

Gèlen Daf

Klik op het gele Dafje om de MP3 te downloaden van het liedje 'Gèlen Daf', speciaal geschreven voor carnaval 2008.

Maak zelf je eigen CD met het CD-label, dat je hier kunt downloaden (Word-bestand, 1MB, passend op de standaard CD-labelvellen) en de CD hoes, die je hier kunt downloaden (JPG-bestand, 600KB). Je kunt ook de CD 'Engsele gèn Engels' kopen.

 


  

Is 't gèn Schaand

Klik op de knop hieronder om de MP3 te downloaden van het liedje 'Is 't gèn Schaand', speciaal geschreven voor carnaval 2011. 


DOWNLOAD HIER


Het origineel is een traditional, waarvan de eerste officiële versie uit de jaren 30 bekend is van de zwarte blueszanger Lead Belly, die er een a capella versie van deed. Andere covers van dit lied zijn bekend van Nirvana en de Domestic Bumblebees, en nu is er dus de Brabantse versie van de Eightball Boppers. Download hier het CD-hoesje als je er een CD'tje van wilt bakken. Ook dit lied staat op de CD 'Engsele gèn Engels'.

 


  

Vier Daag te Voet

Klik op de knop hieronder om de MP3 te downloaden van het liedje 'Vier Daag te Voet', speciaal geschreven in 2012 voor de Nijmeegse Vierdaagse. 


DOWNLOAD HIER


Het origineel is "7 Nights to Rock" van Moon Mullican uit 1956. Daar is nu een (Brabantse) dialect-tekst op gezet, die ook voor Nijmegenaren nog wel is te verstaan. Download hier het CD-hoesje als je er een CD'tje van wilt bakken.

 


 

Dus Nog Èns

Klik op de knop hieronder om de MP3 te downloaden van het liedje 'Dus Nog Èns', geschreven in 2013 voor een Radio2 competitie.


DOWNLOAD HIER


Het origineel is "Dutch Mountains" van The Nits, door de Eightball Boppers van een rockabilly jasje voorzien en gelardeerd met een Brabantse dialect-tekst. Download hier het CD-hoesje als je er een CD'tje van wilt bakken.