Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en BOP TILL YOU DROP!!!

 
eightball boppers
 

Zaterdag 3 juli 2021

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen deze zaterdag op het buitenterras van het eetcafé WerkStadt in Borken. Dat ligt niet zo ver van de Nederlandse grens in Nordrhein-Westfalen. 8BB speelt buiten van ca. 18.00 tot 22.00 uur, met inachtneming van de geldende coronaregels. 
WerkStadt, Johanniterstrasse 22, 46325 Borken, Duitsland
    
                   

Zondag 4 juli 2020

Eightball Boppers route
Op De Hoef is een klein bosfestival in Bostuin “Geldersoord” aan het St Patrickspad in Sint Anthonis waar een vijftal muziekacts acte de présence geven. De opbrengst van dit tuinfestival komt ten goede aan Ventoux3 (www.ventoux3.org). De gelden worden gebruikt voor onderzoek naar hersentumoren. Op De Hoef maakt deel uit van Team Tim uit Boxmeer, vernoemd naar Tim Manders uit Boxmeer die enkele jaren geleden is overleden aan een hersentumor. Alle muzikanten treden belangeloos op. Entree volwassenen 5 euro. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.facebook.com/Opdehoef
Bostuin Geldersoord  | St.Patrickspad | 5845 Sint Anthonis
    

Zaterdag 17 juli 2021

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar 
   

Zaterdag 7 augustus 2021

 

 Deze zaterdag spelen de Eightball Boppers op de 5e editie van het Festival Rock & Blues Tussen de Dijken in Tiel.

Minicamping Tussen de Dijken  |  Inundatiedijk Zuid 3   |   4006 PD Tiel 
   

Eightball Boppers route

bethune retro eightball boppers

Donderdag t/m zondag 26-27-28-29 augustus 2021

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen dit weekend op de - een jaar uitgestelde - 21e editie van het fameuze Béthune Rétro rockabilly festival in Béthune, Noord-Frankrijk. Er zijn diverse podia tussen de pleinen Brussels, Place du 73ème en Place Rabin. Waar en wanneer 8BB precies gaat spelen wordt later bekend gemaakt.
Béthune Retro, Place du 73ème, Béthune, France

  
 

Zondag 8 mei 2022

Eightball Boppers route
Nu het ook in 2021 niet is gelukt het jaarlijkse Rock Around The Jukebox Open-Air evenement bij het Autotron te Rosmalen rond te krijgen, wordt het 2022. Tijdstip is nog niet bekend.
Rock Around the Jukebox Open-Air, Graafsebaan 133, 5248 NL, Autotron, Rosmalen

                   

Zaterdag 2 juli 2022

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen op het - al 2x uiitgestelde- Lekerse zomerfestival, samen met andere acts met Lekerse roots - op en om het dorpsplein bij school en kerk. Dit ter gelegenheid van de feestelijke opening van de herinrichting en het 10-jarig bestaan van 't Dorpshuus.
Pleinfeest | Dorpsplein | 5846 Ledeacker  | verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021 
    EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).