Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en
BOP TILL YOU DROP!!!
   

 
eightball boppers
 

Zaterdag 22 april 2023


De Eightball Boppers spelen tijdens een Jukebox Live avond voor dansschool Dance to the Sixties vanaf 20:00u
Silverdome (Musicdome)   -   Van der Hagenstraat 20   -   2722 NT Zoetermeer
  
 speultuin  

Zondag 23 april 2023

Eightball Boppers route
   Deze zondagmiddag 23 april spelen de Eightball Boppers ter gelegenheid van de opening van het nieuwe seizoen van het openluchttheater, onderdeel van Avonturenpark Oploo. Er treden in totaal drie bands op en daarom is de entree € 7,-. 8BB speelt van circa 17.30 tot 18.30u.
Openluchttheater De Speultuin| Avonturenpark Oploo | Oploo
  
 

Donderdag 27 april 2023

Eightball Boppers routeDe Eightball Boppers spelen tijdens Koningsdag buiten of binnen in het café De Preek aan de Markt in Uden. De Boppers starten om een uur of zeven (19.00u)
De Preek, Markt 24, 5401 GP Uden
    
  
 
 Eightball Boppers Place 81

Zaterdag 29 april 2023

Eightball Boppers route
  Op deze zaterdag spelen de Eightball Boppers voor de Rebel Teds Hamburg in de Biker, Beer & Rock'n Roll Bar Place 81 in Hamburg. 
Place 81 | Everlingweg 19 | 22119 Hamburg |  Duitsland
    
 

Zondag 30 april 2023

Eightball Boppers route
  Op deze zondag spelen de Eightball Boppers op een clubavond van de 'Gamblers' in Wilhelmshaven, in het noorden van Duitsland. Om 12.00 uur 's avonds wordt daar de 1 mei viering ingezet. De Boppers spelen vanaf 20.30 uur.
Sportanlage Spiel- und Turnverein | Dodoweg 40 | 26386 Wilhelmshaven  |  Duitsland
    

Zaterdag 6 mei 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   

Pinksterzaterdag 27 mei 2023

Eightball Boppers routeDe Eightball Boppers spelen op deze Pinksterzaterdag tijdens het Pinkstertoernooi vanaf 22:00 uur in de Irish Pub die speciaal is ingericht bij de grote tent op sportpark De Laan.
Sportpark De Laan, Ledeackersestraat 25, 
5845 AM Sint Anthonis 
  
 
Rock in Roll out Hengelo

Pinksterzondag 28 mei 2023

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen deze eerste Pinksterdag 's middgas van 13:00 tot 17:00 uur tijdens het fameuze Rock in Roll Out festival in Hengelo. 
Let op - dit is Hengelo Gelderland (van het Hengelse zand), niet Overijssel!
Rock in Roll Out, buitenpodium  | Spalstraat 3 | 7255 AA Hengelo | Gelderland    
  

Zaterdag 24 juni 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   
 

Zaterdag 1 juli 2023

Eightball Boppers route
  Op deze zaterdag spelen de Eightball Boppers in Bad Segeberg, Duitsland, opnieuw voor de Rebel Teds Hamburg, dit keer op een festival, samen met Billy & the Sideburnzz, Smitty and The Rockin' Roosters en The Slapbacks. Het heeft iets te maken met de Karl May Festspiele met Old Shatterhand en Winnetou en er is ook een groot openluchttheater. Geen idee of we daar spelen? 
Kalkberg Oase | Hamburger Strasse 66  |  23795 Bad Segeberg |  Duitsland
    

Zaterdag 2 juli 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   
 Eightball Boppers MA-Run logo

Vrijdag 15 september 2023

Eightball Boppers route

Deze vrijdagavond spelen de Eightball Boppers aan de vooravond van de 35e MA-Run (Maria Auxiliatrix). Dit is een motortocht met ongeveer 200 zijspannen voor passagiers met een beperking. Vrijdag is het tijd voor een talentenjacht en een feestje achteraf met 8BB in de tent.
Venlo
  EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).