Juni 2013

Hoi Boppers en Rockers,

Eindelijk is het zover: de Eightball Boppers presenteren hun derde CD tijdens de Millse All American Day op zondagmiddag 30 juni vanaf 13:30u. 8BB speelt daar op het buitenpodium bij café De Winkel aan de Hoogstraat om te beginnen alle nummers van de CD. Een extra sfeervolle aankleding wordt verzorgd door gastzangers op het podium, een flink aantal dansparen op de grote houten dansvloer en een leuke loterij.
Een grote delegatie van boogie-woogie club The Thunderbirds uit Waalwijk onder aanvoering van Toon en Maria zal de dansvloer vullen, en natuurlijk mogen 'losse' dansparen vrolijk meedoen. Bijzonder is dat bij de gastvocalisten twee vader/dochter combinaties het podium zullen beklimmen en natuurlijk mag Elvis Presley ègges niet ontbreken.

Loterij
Wie de CD bestelt of op 30 juni ter plekke aankoopt, maakt kans op een gratis optreden van de Boppers. Tijdens de CD presentatie zal ‘Let The Engines Roll’ voor het eerst bij de Boppers zelf te koop zijn voor het luttele bedrag van 10 Euro. Maar door een e-mail met adresgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de CD ook al vooraf te bestellen - voor hetzelfde bedrag bij ophalen, of voor 12 euro als we de CD moeten opsturen. Wie de CD koopt vóór 30 juni 16:00u (dus ook de vooraf-bestellers) dingt mee naar de hoofdprijs: een gratis optreden van de Eightball Boppers. De winnaar mag zelf bepalen hoe dat optreden plaats gaat vinden: dat kan een akoestisch huiskamerconcert zijn of een optreden tijdens het dorpsfeest, de buurtbarbecue of in het lokale café, verzin het maar. Om 16:30 zal de prijs uitgereikt worden op het podium bij café De Winkel. Meer informatie op 
www.8bb.nl.

D'n durde
De CD ‘Let The Engines Roll’ is het derde album dat deze rockabilly band produceert, na eerder ‘Bop Till You Drop’ en ‘Old Dogs Don’t’ te hebben uitgebracht. Dit maal is de gehele productie in eigen beheer gehouden, van opname tot mix tot persing op het 8BB Records label. De opnamen vonden plaats in de repetitieruimte in Mill, met eigen apparatuur, zodat de Boppers op hun dooie akkertje alles konden afhandelen; er was geen dure studiotijd voor nodig. Uiteindelijk zijn vrijwel alle tracks door de bandleden gelijktijdig ingespeeld, zodat er een ouderwetse rock-‘n-roll feel ontstond en de computers niet de overhand kregen. Als je de CD nu koopt, maak je kans om die 'live-feel' in je eigen huiskamer te beleven!

Ondertussen blijft de speelkalender van 8BB mooi vol staan: er staan leuke optredens in onder meer Terschelling, Amay (B), Baarlo, Zoetermeer, Gennep en Nijmegen gepland. Check de agenda. Organiseer je zelf een feest, fuif, festival of wil je 8BB in je dorpscafé of je eigen achtertuin laten optreden, bel of mail dan met onze regelneef Corné, tel. 06 10 838 612 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondertussen hoor en zie je heel veel van de Eightball Boppers op de website www.8bb.nl. Volg 8BB ook op Twitter of Facebook.


Let the engines roll!
Eightball Boppers