Januari 2020

rockabilly bandGELUKKIG 2020!

Hallo rockers en boppers,

We wensen jullie allemaal het allerbeste voor een muzikaal en gezond 2020!

Aan het begin van 2020 blikken we even terug en vooruit naar gebeurtenissen in het afgelopen en het komende jaar.

Hugging the selfie
Eén van de hoogtepunten van 2019 was de CD presentatie van 'Hugging the Curves' in mei. Samen met de gastzangeressen hebben we er een aardig feestje van gemaakt. Dat gold eveneens voor het leuke Lolliepop festival in Zaltbommel. Ook hebben we in 2019 weer veel vertrouwde podia aangedaan, zoals de Motorbeurs (inclusief contrabas-drama - zie ons blog) en Rock-'n-Roll Street in Akersloot, alsook optredens in Renswoude, Uden en Oss. Buitenlandse uitstapjes waren er naar Borken, Castrop, Hamm (D) en Kortessem (B). Verder hebben we afgelopen jaar nog twee bijzondere opnameprojecten gedaan, te weten het drie songs tellende Selfie project en de live opname bij het ROC in Tilburg met louter eigen nummers.


Kers op taart
Voor 2020 staan er alweer een aantal leuke optredens gepland, zoals 17 januari bij het jubileumfeest van Kansas in Cuijk, 2e Paasdag in Renswoude bij Biker's Best en het Classic USA Treffen in Reuver op 6 september. Op dit moment is er nog geen zekerheid over optredens op de Motorbeurs. Als buitenlandse kers op de taart is er het befaamde Béthune Rétro festival in Bethune, Frankrijk eind augustus. We zijn bijzonder blij dat we daar een keer mogen aantreden.

Eightball Boppers rockabilly bandNieuwe liedjes
Het 8BB repertoire blijft altijd in ontwikkeling, zodat we op vier gebieden - wild, dansbaar, akoestisch en 'bruiloft' - nieuwe geluiden kunnen laten horen. Hiervoor grepen we terug naar tracks die om duistere redenen eerder afgevoerd waren van de setlijst, zoals My Babe (Little Walter), Why (the Cues), Lotta Lovin' en Red Blue Jean and a Pony Tail (Gene Vincent). Wil je deze nummers live horen, vraag ze dan aan tijdens een optreden.


Heb je iets te vieren of wil je in 2020 de Eightball Boppers 'gewoon' boeken, neem dan contact op met Corné onze managert (06 1083 8612, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Onze agenda voor 2020 tot nu toe:
17 januari Café Kansas, Cuijk
13 april (2e paasdag) Biker's Best, Renswoude
26 april Café De Preek, Uden
4 juli 't Leker Live, Ledeacker
5 juli Benefiet, St.Anthonis
25/26/27 augustus Béthune Retro, Frankrijk
6 september Classic USA Treffen, Reuver


Hugging the curves!
Eightball Boppers
06 1083 8612