Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en
BOP TILL YOU DROP!!!
   

 
eightball boppers

Zondag 28 augustus 2022

 

 Zondagmiddag 28 augustus spelen de Eightball Boppers vanaf 17.00 uur bij cafë De Preek tijdens het evenement 'Uden on Wheels', een dag vol met motoren en auto's. 
Café De Preek   |   Markt 24   |   5401 GP Uden
   

Eightball Boppers route
   

Zondag 4 september 2022

Eightball Boppers route
  Deze zondag spelen de Eightball Boppers tijdens het 15e Internationale Classic USA Car Treffen in Reuver. Gerrit heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld, de details volgen later.
Evenemententerrein De Paardenvriend | Bergerhofweg 1 | 5953 NR Reuver   
  
 
 Americana Village Eightball Boppers

Zondag 18 september 2022

Eightball Boppers route
Tijdens Americana Village treden de Eightball Boppers aan op de nieuwe locatie van dit evenement, manege de Kraal. Er is een heleboel te doen, zoals American cars - bikes -trucks - fun - shopping - terrace - food. Het evenement duurt van 10.00 tot 19.00 uur, 8BB sluit Americana Village af van circa 16:30 tot 18:00 uur.
Manege de Kraal   |   Budschop 32   |   6031 AJ Nederweert
  


 

Zondag 25 september 2022

Eightball Boppers route

De Eightball Boppers spelen deze zondagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur voor Rock & Roll vereniging Double-U in Elsloo. Naast 8BB spelen ook The Dutch Katz. 
Maasland Centrum  |  Burg. Maenenstraat 45 | 6181 EA  Elsloo
  

Zaterdag 24 juni 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).