December 2018

rockabilly bandGELUKKIG 2019!

 

Hallo rockers en boppers,

 

We wensen jullie allemaal het allerbeste voor een muzikaal en gezond 2019!

 

Terugblikkend kunnen we vaststellen dat we zelf met volle teugen genoten hebben van onze optredens, en hopelijk gold dat ook voor het publiek. De mini-tour in Duitsland was wat dat betreft er weer eentje om in te lijsten. De belevenissen in Sankt Pauli zullen we niet snel vergeten. Het staat allemaal opgetekend in ons blog. We hopen in 2019 weer velen van jullie terug te zien bij één of meer van onze gigs.

 

Waar blijft die CD?
Tja, die CD. Het is inmiddels een verhaal van de lange adem geworden. Al bijna een jaar geleden hebben we de tracks opgenomen, maar de finale mix liet toch wel fiks wat langer dan verwacht op zich wachten. Wat wél duidelijk is, is dat er 14 liedjes op komen: vier zelfgeschreven songs, twee "moderne" covers van niet-rockabilly liedjes, één cover van Kitty, Daisy & Lewis en de rest oud, opgepoetst spul uit ver vervlogen tijden. De titel hebben we inmiddels gevonden. Een hint: het is een passage uit een tekst van de band Cake en het gaat over racen. We houden je op de hoogte van onze officiële presentatie, die ergens in het eerste kwartaal van 2019 zal plaatsvinden. We gaan proberen er weer een spectaculair evenement van te maken.

 

Frisse deuntjes
Op dit moment is er nog geen zekerheid over optredens op de Motorbeurs en tijdens carnaval. Zekerheden zijn er wel over gigs in Renswoude, Aalten, Spijkenisse en Borken in Duitsland. Qua repertoire heeft 8BB niet stil gezeten. Er zijn weer behoorlijk wat nieuwe liedjes ingestudeerd, zodat op vier gebieden - wild, dansbaar, akoestisch en 'bruiloft' - frisse deuntjes te beluisteren zijn. Volbeat, Peggy Lee, Stray Cats, Fats Domino, CCR, Johnny Otis en Marcel Bontempi zijn enkele nieuw gecoverde artiesten.

 

Eightball Boppers rockabilly bandWil je in 2019 de Eightball Boppers boeken, neem dan contact op met Corné onze managert (06 1083 8612, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Check de agenda op de website voor alle andere data van optredens.Alles van de Eightball Boppers kun je zien en te horen op de website www.8bb.nl. Heb je iets te vieren, bel of mail Corné en boek ons! Of doe eens een aankoop in onze webshop. Volg 8BB ook op Twitter, Facebook of Instagram.

 

Let the engines roll!
Eightball Boppers