Januari 2018

rockabilly bandGELUKKIG 2018!

Hallo rockers en boppers,

Het mag nog nèt: we wensen jullie allemaal het allerbeste voor het jaar 2018

Nog even terugkijkend op 2017, kunnen we stellen dat we met veel optredens, o.a. in Duitsland, België en Frankrijk best een aardig jaar hebben gehad. We hopen dat jij ook hebt genoten van één of meerdere van onze uitvoeringen. Dat willen we in 2018 weer herhalen en overtreffen.

Onder meer staan weer vier dagen Motorbeurs in Utrecht op het programma, van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari in de Jaarbeurs. Dat wordt weer bescheiden "gassen" in een semi-akoestische setting.

Carnaval
Gelukkig valt de Motorbeurs niet samen met carnaval zoals vorig jaar, dus is er weer ruimte voor een Eightball Boppers carnavalstour met bijzonder thema; wat we al kunnen verklappen is dat de snelweg een hoofdrol gaat spelen. Er zijn nog dagen vrij in het carnavalsschema van 10 tot 13 februari, dus neem contact op met Corné de managert (06 1083 8612, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je ons wilt boeken.
Check de agenda op de website voor alle andere data van optredens.

Eightball Boppers rockabilly band Opnames
In de rustige periode rond de jaarwissweling hebben de Boppers niet stilgezeten. In drie dagen tijd hebben we 14 liedjes opgenomen om er een nieuwe CD van in elkaar te brouwen. Alles in eigen beheer, in ons eigen oefenhok, met de laptop. D'r moet nu nog heel wat gemengd, gemixt en gemasterd worden, dus het is nog even afwachten wanneer het schijfje precies beschikbaar wordt. We houden je op de hoogte.

Alles van de Eightball Boppers kun je zien en te horen op de website www.8bb.nl. Heb je iets te vieren, bel of mail Corné en boek ons! Of doe eens een aankoop in onze webshop. Volg 8BB ook op Twitter, Facebook of Instagram.

Let the engines roll!
Eightball Boppers