December 2016

GELUKKIG 2017!


Hallo rockers en boppers,

rockabilly bandAllereerst willen we iedereen prettige feestdagen en een gelukkig, muzikaal 2017 wensen!


We kijken met veel plezier terug op het jaar 2016, dat best wel weer succesvol was voor de Eightball Boppers, met veel hoogtepunten op veel evenementen en veel locaties. We hopen dat jij ook hebt genoten van één of meerdere van onze uitvoeringen.
Het nieuwe jaar belooft ook alweer volop enerverende optredens. Drie weekends staan in het teken van het buitenland: om te beginnen op 6/7/8 januari in het noorden van Duitsland, om samen met de collega's van Behind The Eightball de verjaardag van Elvis te vieren.


Daartussendoor spelen de Eightball Boppers nog veel in Nederland, onder meer vier dagen op de Motorbeurs in Utrecht, waar ze onderhand de huisband zijn geworden. Die Motorbeurs valt dit jaar samen met carnaval, waardoor we alleen op carnavalsdinsdag tijdens de Elfkroegetocht bij Kansas in Cuijk in actie komen. En natuurlijk zijn de Boppers ook weer present op de Millse American Day op zondag 16 juli, dit jaar onderdeel van het meerdaagse Zotte Zomer festival. Check de agenda op de website.

Graag zien we je op een van deze optredens.
Ondertussen is heel veel van de Eightball Boppers te zien en te horen op de website www.8bb.nl. Heb je iets te vieren, bel of mail Corné en boek ons! Of doe eens een aankoop in onze webshop. Volg 8BB ook op Twitter, Facebook of Instagram.



Let the engines roll!
Eightball Boppers