Februari 2016 

WIN 3 KAARTJES VOOR DE MOTORBEURS!


Hallo rockers en boppers,


Alleen en speciaal voor nieuwsbrief-lezers verloten we drie entreebewijzen voor de Motorbeurs in de Jaarbeurs Utrecht komende week van donderdag 18 t/m zondag 21 februari!
Alles wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen is even vóór dinsdag een mailtje sturen met daarop het antwoord op deze vraag: voor de hoeveelste keer spelen de Eightball Boppers op de MOTORbeurs?
Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld tevens je adres en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen als je de kaarten wint.

Dit jaar zullen de Eightball Boppers tijdens de MOTORbeurs het volledige repertoire semi-akoestisch spelen, zodat de standhouders geen last hebben van de herrie - die ze zelf trouwens ook produceren met hun motorgeronk ;) Het thema dit jaar in het biker's café is 'bioscoop'. Op het programma van de Boppers staan enkele toepasselijke filmscores, van bijvoorbeeld Pulp Fiction, James Bond en The Godfather.


Carnaval

De 'Toteleute' carnavalstour van de Eightball Boppers kan bijzonder geslaagd genoemd worden. Elvis, Cash, Lemmy en Bowie werden tot leven gewekt in muziek en persoon, terwijl nummers van nog vele andere overleden artiesten (behalve Eddy Wally) werden gespeeld. Naast de twee binnenoptredens in Reek en Rijen, waren de twee buitenoptredens ondanks de weersomstandigheden tijdens de kroegentochten in Uden en Cuijk hoogtepunten qua publieksaantallen. Het slotstuk bij café Kansas telde slechts één set, maar dan wel eentje van tweeëneenhalf uur! Dat betekende aan één stuk door spelen zonder al teveel geouwehoer ertussendoor. En toen Angus Young zelf het podium besteeg om een potje luchtgitaar mee te spelen tijdens de ACDC medley, kon het niet meer stuk.


Kalender

De kalender voor 2016 loopt alweer lekker vol voor 8BB. Onder meer staan op het programma het USA event van Locomotion Diner in Maarheeze, de Elvis fanclubdag in Numansdorp, de fameuze Rock-'n-Roll Sunday in Hoorn, de All American Day in Mill en de indoor Rock Around The Jukeboxbeurs in Rosmalen. Een bijzonder optreden vindt op woensdagavond 23 maart plaats. 8BB speelt dan in de Groene Engel in Oss, tijdens Het Brabants Wielercafé, een praatprogramma met o.a. Thomas Dekker en Adrie van de Poel.
Van motorbikers tot wielrenners, de Boppers passen er altijd bij! Check de agenda op de website.

Ondertussen is heel veel van de Eightball Boppers te zien en te horen op de website www.8bb.nl. Doe bijvoorbeeld eens een aankoop in onze webshop. Volg 8BB ook op Twitter, Facebook of Instagram.Let the engines roll!
Eightball Boppers