December 201
3

Hoi Boppers en Rockers,

De Eightball Boppers willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2014 toe te wensen.

2013 was weer een succesvol jaar voor de Eightball Boppers, met veel leuke optredens, onder meer tijdens de Vierdaagse in Nijmegen, Billy in Bottendaal ook in Nijmegen en natuurlijk het Rock-'n-Roll street festival op Terschelling. Enkele buitenlandse uitstapjes, o.a. bij de Outlaws motorclub in Mechelen en Los Amas in Ampsin zijn ook uitermate goed bevallen.

Uiteraard was 2013 ook het jaar waarin de Eightball Boppers hun derde CD 'Let the engines roll' uitbrachten. Dat gebeurde tijdens de succesvolle en drukbezochte presentatie met veel dansers op de American Day in Mill. De verkoop van de CD loopt prima en zelfs fans tot in de USA willen 'm bemachtigen. 
Een ander hoogtepunt van 2013 was de cover die de Amerikaanse band The Nightcrawlers speelde van de 8BB zelfgeschreven song en YouTube hit 'Ghostrider'.

IIn 2014 staan alweer een aantal leuke optredens op het programma. Dit jaar voor het eerst sinds mensenheugenis niet tijdens de Elfkroegetocht, maar wél op carnavalszaterdagavond in de Kansas in Cuijk. Op Koningsdag reizen de Boppers af naar Bakkum, de American Day in Mill staat weer op het programma en er is een tourtje naar Hamburg en omstreken met more to come. Volg de agenda op www.8bb.nl.
De Boppers verrichten ook nog allerlei nuttige zaken in hun oefenruimte (ook nieuw betrokken in 2013); daar blijven ze studeren op nieuwe songs, met name ligt de focus nu op het 'verrockenrollen' van bekende liedjes, of dat nu hippie-, punk- of hardrock-originelen zijn. Voor 2014 staan op het programma rockabilly-uitvoeringen van Blondie, Ian Dury, T-Rex en nog veel meer.

Organiseer je in 2013 een feest, fuif, festival of wil je 8BB in je dorpscafé of je eigen huiskamer laten optreden, bel of mail dan ook met onze regelneef Corné, tel. 06 10 838 612 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondertussen hoor en zie je heel veel van de Eightball Boppers op de website www.8bb.nl. Volg 8BB ook op Twitter of Facebook.


Bop till you drop
Eightball Boppers