Eightball Boppers vinyl single

     

8ball boppersHet blijft kwakkelen, ook in 2022

30 DECEMBER 2021 - Gelukkig hebben we in 2021 nog enkele leuke gigs in het buitenland gehad, te weten Duitsland, België en Frankrijk. In juli konden de Boppers zich alvast 'losspelen' op het festival 'Tussen de Dijken' in Tiel en een privé-feest in België. Daarna volgde meteen al een hoogtepunt op het Béthune Rétro festival in Frankrijk 26 tot en met 29 augustus (lees hier ons blog). Gevolgd door een besloten dansfeest bij Double U in Elsloo en een buitenoptreden bij Werkstadt in Borken, Duitsland. Maar veel vaker dan dat konden de Boppers het podium niet betreden.

 

Ondertussen vermaakte Henk zich maar door fotomodel te spelen in 'Het Perfecte Plaatje. Hij nam de kans om even 'Rock Around the Clock' te bassen en zingen, samen met Tijl Beckand.
Ook voor 2022 zijn de eerste optredens alweer gecanceld, zoals de Elvis Birthday viering in Hamburg bij onze vrienden van Behind the Eightball. Iedereen blijft voorzichtig met programmeren, dus ons eerste optreden lijkt het Paasoptreden bij Biker's Best in Renswoude te worden. Check hier onze agenda.

  
Eightball Boppers christmas xmas season's greetings             

Terugblik op 2020

24 DECEMBER 2020 - Zoals voor iedereen was ook voor de Eightball Boppers 2020 een raar jaar. Onze optredens vanaf maart werden allemaal afgelast. Dat begon met de de Spring Swing in Groningen, de Paasparty bij Biker's Best in Renswoude en Rock Around the Jukebox in Rosmalen (tot 2x toe). Ook onze langverwachte buitenlandse trip naar Béthune Rétro in Frankrijk, eind augustus ging niet door. Al met al hebben we het afgelopen jaar slechts vijf officiële optredens gedaan, inclusief een akoestische bejaardenhuisgig. In de zomer waren alleen enkele anderhalvemeter-terrasoptredens buiten mogelijk. Vrijwel alle organisatoren willen hun evenement een jaar opschuiven en laten we hopen dat dat inderdaad met Pasen alweer mogelijk is.  
Op dit moment is nog geen enkel optreden in 2021 vastgelegd. 

Selfie Rock project

Eightball Boppers10 JULI 2019 - Op initiatief van Hans van het radioprogramma The Bill Turner Show op Seaport Radio in IJmuiden (elke zaterdag van 19.00 - 21.00 uur op Seaport Radio op internet of 107.8 FM met herhaling op maandag van 14 -16.00 uur) doken de Eightball Boppers de studio in om drie nummers op te nemen. Hans heeft het "Selfie Rock" project opgestart met diverse artiesten en 8BB is één van de deelnemende bands. 

Dat kwam mede doordat we Hans nog kennen van de Rarity Records tijd, toen we bij de helaas onlangs overleden Hennie Korsten in Rosmalen onze eerste CD opnamen.
De opdracht was om één of meer liedjes te componeren en schrijven met één verplichting: de woorden "Bip, Bap, Bop" en "Selfie Rock" moesten er in voorkomen. Vanaf april zijn de Boppers hiermee aan de slag gegaan, met als resultaat drie zelfgeschreven songs, te weten "Selfie Rock", "Johnny Self" en "Selfie Surf". Het eerste lied heeft volgens Hans een 'punkabilly' stijl, terwijl het tweede lied dubbelsnaars Johnny Burnette-achtig is. Het derde lied is surf à la Dick Dale. 
De opnames vonden plaats in de Farmtracks studio van Danny Keetels in Schijndel. Danny is een bekende in de scene met zijn bands Twenty Sicks en Calderas. De sfeer was direct ontspannen bij aankomst 's ochtends en de opnames verliepen lekker vlot. Om een uur of drie 's middags stond de hele boel erop, inclusief gitaar overdubs, achtergrondzang en handclaps. O, en van de Selfie Rock hebben we ook nog een Brabantse versie ingezongen. De boel moet nu nog afgemixt worden door Danny en dan is het aan Hans om te boel te promoten.

  

CD presentatie 11 mei - Plat dur d’n bocht met 8BB

29 APRIL 2019 - Ter introductie van het nieuwe album “Hugging the Curves” organiseren de Eightball Boppers een speciale release-party. Op 11 mei zal in café/zaal Royal in Mill de CD officieel worden gepresenteerd met een bijzonder programma.

Een jaar of vijf na het vorige album vonden de Eightball Boppers het weer eens tijd worden om een nieuwe collectie samen te stellen uit de hoogtepunten van hun meer dan 150 liedjes tellende repertoire. Hugging the Curves is een passage uit een tekst van de band Cake en het betekent zoiets als 'plat dur d'n bocht'. De tekstregel kwam ook al voor in ons eigen lied 'Rat Rod' en nu is het dan gepromoveerd tot albumtitel. Van de liedjes die er op de CD komen zijn er vier zelfgeschreven songs, twee "moderne" covers van niet-rockabilly liedjes, één cover van Kitty, Daisy & Lewis en de rest oud, opgepoetst spul uit ver vervlogen tijden. Eightball Boppers Royal Mill
Tijdens de CD presentatie in café Royal in Mill op 11 mei zullen we proberen er weer een flink spektakel van te maken. Een zestal gastzangeressen zal het podium beklimmen en samen met de Eightball Boppers een gevarieerd rock-'n-roll/rockabilly repertoire ten gehore brengen.

Guest stars
Om de geboorte van het nieuwe album te vieren organiseert 8BB een speciale CD-presentatie. Op 11 mei zal in café/zaal Royal in Mill de CD officieel worden gereleaset met een bijzonder programma. In totaal zes gastzangeressen zullen het podium betreden en samen met de Eightball Boppers enig female repertoire ten gehore brengen. Dat is vooral rockabilly muziek, met ook kleine uitstapjes naar ska, rock, gipsy en blues. Maria, Elisa en Angelique, de drie zangeressen van Back on Track uit Sint Anthonis en Venraij, zullen gezamenlijk het podium vullen en ook hun eigen backing vocals verzorgen. Daarnaast zullen Esther uit Langenboom, Diane uit Asten en Maria uit Nijmegen/Haps zich van hun beste kant laten horen.

Sfeermakers
Op 11 mei zal de avond verder opgeluisterd worden door de altijd in stijl aangeklede dansparen van boogiewoogieclub The Thunderbirds uit Waalwijk. Zij zijn welbekend als grote sfeermakers, onder meer tijdens de Millse Fiftiesdagen. Tijdens de release-party is de CD voor het eerst te koop, voor slechts 10 euro, en liefhebbers kunnen ‘American-style’ hun exemplaar laten signeren door de 8BBoppers. Dat is overigens geen garantie dat ie meer waard wordt. De CD-presentatie op 11 mei start om 20.00u en is gratis toegankelijk. Kleding in stijl wordt op prijs gesteld.

  

Een corona-eerbetoon aan Little Richard

12 May 2020 - Nog een rock-'n-roll icoon van het eerste uur is ons ontvallen. Little Richard, ofwel reverend Richard Penniman, heeft talloze klassiekers op z'n naam staan, zoals Good Golly Miss Molly, Ready Teddy, Lucille en natuurlijk Tutti Frutti, aka A Wop Bop a Loo Bop. Tijdens een corona-repetitie, met 1.5m afstand hebben we even als een tribute Tutti Frutti gespeeld en provisorisch opgenomen. Let ook op het Little Richard affiche in onze oefenruimte.
 

 

Eightball Boppers Motorbeurs 2019 Jaarbeurs Utrecht8BB op de MOTORbeurs 2019

20 FEBRUARI 2019 - De Eightball Boppers speelden voor de zesde maal in successie op de MOTORbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht, van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari. Het was wel ietsje anders dan anders, want het podium was een stuk kleiner en gepositioneerd in de Biertuin, in hal 12, vlakbij de Globe of Speed. We moesten ook de paaldanseressen en het vuurwerk missen dit jaar.

Flexibel inzetbaar

JANUARI 2017 - Enkele optredens in één maand bewezen weer eens dat de Eightball Boppers 'unmundig' flexibel inzetbaar zijn. Door achtereenvolgens op drie gelegenheden eigenlijk totaal verschillende repertoires te spelen, ontlokte dit aan een bezoeker de uitspraak: "Was dit nou echt dezelfde band die ik vorige week heb gezien?"
Bij één gelegenheid had het publiek een laag cultureel rock-'n-roll besef, met als gevolg dat alle gouwe ouwe uit de kast werden getrokken, van Woolly Bully tot Kom van het Dak af. De volgende party was een dansfeest waarbij de Eightball Boppers al hun dansbare nummers speelden; ook dat was geen probleem, zodat de dansvloer de hele avond vol bleef. En tenslotte was er een bijeenkomst met een hoog rockers-gehalte; daar ging het juist weer een stuk steviger aan toe. Om dit te kunnen waarmaken beschikken de Boppers over een ongelooflijk groot arsenaal aan nummers; en dit alles uit het hoofd, zonder muziekstandaardjes, leeslampjes, tekstvellen, autocue, leesbrillen, kunstgebitten of andere protheses en zonder één nummer tweemaal op één avond te spelen.

Engsele gèn Engels dialect-CD 

Eightball Boppers brengen CD uit met alleen maar dialect-liedjes2 FEBRUARI - De CD is klaar! De naam van het schijfje is 'Engsele gèn Engels' en bevat zeven liedjes. Natuurlijk staan 't Huus stût te schudde' en 'Gèlen Daf' erop. Hiermee geeft 8BB gehoor aan vele verzoeken hiervoor. Ook het Vierdaagse-liedje 'Vier Daag te Voet' is opgenomen. Helemaal van eigen hand is 'D'n Tandarts', een dialectbewerking van het zelfgeschreven 'The Dentist'. Opvallend is verder dat de Boppers één van hun eerst gespeelde liedjes 'Twenty Flight Rock' nu in de revisie hebben gegooid en daar na al die jaren nog eens een Brabantse tekst op hebben gezet, zodat het nu 'Vuls te Hoog' heet. 'Dus nog èns' (Dutch Mountains) en 'Vuuld'ou te gruts' (Ain't it a shame) completeren de boel. Deze mini-CD gaat slechts 5 euro kosten en is alleen bij de band zelf en in de webshop verkrijgbaar.

Even een uitlegje over de hoes: deze foto geeft mooi de inhoud van het liedje 'Vulste hoog' weer. Een jongen van het Brabantse platteland gaat op ziene RAP brommer nor zien derke in de stad. Maar ze woont in een flat en de lift is kapot; dus moet hij steeds met de trap. Deze dialectvertaling volgt dus redelijk het origineel van Eddie Cochran. Op de foto staat toevallig ook nog unne gèlen Daf. Het platte woord 'Engsele' betekent trouwens zoiets als 'eindelijk'.

 

 8BB voor de 4e keer op de MOTORbeurs

MOTORbeurs Eightball Boppers 9 MAART 2017 - Voor de vierde keer op rij hebben de Eightball Boppers de grootste motorbeurs van Nederland vier dagen lang muzikaal omlijst in het 'No Bike, No Glory' café in de Jaarbeurs, Utrecht. Dat café was groter dan ooit, maar elke ochtend om 11 uur waren alle tafeltjes al bezet en zaten de bikers al vrolijk aan de halve liters bier. Het thema was 'bioscoop' dit jaar en daarom speelde 8BB diverse soundtracks in aangepaste stijl, van onder andere de films Godfather, James Bond, Pulp Fiction, Need for Speed en natuurlijk Easy Rider. Dat mocht allemaal niet te luid, omdat de omliggende standhouders ook nog hun nering moesten kunnen doen. Vandaar dat 8BB aantrad in een semi-akoestische setting en elke ochtend héél rustig begon, om later in de avond toch af en toe de gashendel flink open te trekken - maar alles met mate natuurlijk. 

Eightball Boppers

Season's greetings

22 DECEMBER 2019 - Aan het eind van 2019 blikken we even terug en vooruit naar gebeurtenissen in het afgelopen en het komende jaar

Eén van de hoogtepunten van 2019 was de CD presentatie van 'Hugging the Curves' in mei. Samen met de gastzangeressen hebben we er een aardig feestje van gemaakt. Ook hebben we in 2019 weer veel vertrouwde optredens gedaan, zoals de Motorbeurs en Rock-'n-Roll Street in Akersloot, alsook in Uden en Oss. Buitenlandse uitstapjes waren er naar Borken, Castrop, Hamm (D) en Kortessem (B). Verder hebben we afgelopen jaar nog twee bijzondere opnameprojecten gedaan, te weten het drie songs tellende Selfie project en de live opname bij het ROC in Tilburg met louter eigen nummers.

Voor 2020 staan er alweer een aantal leuke optredens gepland, zoals 17 januari bij het jubileumfeest van Kansas in Cuijk, 2e Paasdag in Renswoude bij Biker's Best en het Classic USA Treffen in Reuver op 6 september. Als buitenlandse kers op de taart is er het befaamde Béthune Rétro festival in Bethune, Frankrijk eind augustus, waar we zullen spelen.  

  

Stormpoolers2018

#Stormpoolers krijgen vrij baan

9 FEBRUARI 2018 - Mocht het tijdens carnaval weer eens flink gaan waaien, dan is het zaak om bij de #Stormpoolers in de buurt te blijven: gegarandeerd een muzikale trip over de autobaan, of de treinen nu wel of niet rijden…

Voor de #Stormpoolers is het allemaal niets nieuws, want zij keken het kunstje al in 1974 af van enkele Duitse nerds die toen al volop met elektronica op de snelweg bezig waren. Inmiddels kennen de #Stormpoolers zowel de Route 66 als de highway to hell op hun duimpje en geven ze ‘m van jetje Kadettje in hun Gèlen Daf. Reizigers die al dan niet gestrand zijn worden van harte uitgenodigd om de tijd te doden door mee te springen en brullen met de ska-, rock-, punk- en andere nummers.

Op vrijdag 9 februari zijn de #Stormpoolers present in de foyer van het dorpshuis Wapen van Reek in Reek. Dinsdag 13 februari staan de #Stormpoolers op het buitenpodium van café Kansas tijdens de Kuukse Elfkroegetocht in Cuijk vanaf 17:00u.

Geslaagde albumpresentatie - Plat dur d’n bocht met 8BB

Eightball Boppers14 MEI 2019 - Ter introductie van het nieuwe album “Hugging the Curves” organiseerden de Eightball Boppers een speciale release-party. Op 11 mei werd in café/zaal Royal in Mill de CD officieel gepresenteerd met een bijzonder programma.

Een jaar of vijf na het vorige album vonden de Eightball Boppers het weer eens tijd worden om een nieuwe collectie samen te stellen uit de hoogtepunten van hun meer dan 150 liedjes tellende repertoire. Hugging the Curves is een passage uit een tekst van de band Cake en het betekent zoiets als 'plat dur d'n bocht'. De tekstregel kwam ook al voor in ons eigen lied 'Rat Rod' en nu is het dan gepromoveerd tot albumtitel. Van de liedjes die op de CD zijn er vier zelfgeschreven songs, twee "moderne" covers van niet-rockabilly liedjes, één cover van Kitty, Daisy & Lewis en de rest oud, opgepoetst spul uit ver vervlogen tijden. Eightball Boppers Royal Mill

Guest stars
Zes gastzangeressen beklommen het podium en brachten samen met de Eightball Boppers een gevarieerd female repertoire ten gehore. Dat was vooral rockabilly muziek, met ook kleine uitstapjes naar ska, rock, gipsy en blues. Diane opende de avond met These Boots, Got a Lot of Rhythm in my Soul en Rockin' & Rollin'. Esther zong Madness, Amy Winehouse en Green Day. Maria, Elisa en Angelique, de drie zangeressen van Back on Track uit Sint Anthonis en Venraij, deden gezamenlijk songs van Vaya Con Dios, Peggy Lee, Caro Emerald, Amy Winehouse en Kitty, Daisy & Lewis. Tenslotte zong Maria nr.2 Elvis, Gloria Jones, Etta Jones, Janis Joplin en Kitty, Daisy & Lewis. 
De avond werd verder opgeluisterd door de altijd in stijl aangeklede dansparen van boogiewoogieclub The Thunderbirds uit Waalwijk, inclusief Toon en Maria.

Winnaars
De Eightball Boppers reikten de eerste officiële CD, voorzien van een certificaat, uit aan Jan van Manen uit Heemskerk. Jan rijdt altijd behoorlijk wat kilometers om de Boppers te bekijken (en doet dan altijd zijn verzoekjes voor No Heart to Spare en Seven Nights to Rock) en had er, dankzij omleidingen en files, 3,5 uur over gedaan om in Mill te komen. Desondanks was hij toch de eerste die binnenkwam...
Iedereen die op de 11e mei de CD kocht, kreeg een lootje om mee te dingen naar een gratis optreden van de Boppers. Aan het einde van de avond werd de winnaar getrokken en het kwam toevallig zo uit dat onze eigenste motorbende Carlo, Rob en Daniël het winnende lootje had. Dat wordt dus een ritje op eigen rekening richting West-Brabant voor 8BB.

  

Druk seizoen achter de rug voor 8BB

Eightball Boppers Rock Around the Jukebox

NOVEMBER 2016 - De Eightball Boppers hebben een druk zomerseizoen achter de rug, met optredens op diverse festivals en kroegentochten. Enkele hiervan waren Rock-'n-Roll Sunday in Hoorn, Los Amas in Huy, België, Rock-'n-Roll Street Akersloot, Hotrodded Bullfrog in Hilvarenbeek, Neewieert on Wiels in Nederweert en de Jukeboxbeurs in Rosmalen. Zoals gewoonlijk maakten de Boppers bij elk optreden een passende keuze uit het omvangrijke repertoire met het accent op dansbaar, rockabilly, stevig of populair, zodat geen enkel optreden hetzelfde was. Het seizoen is nu afgesloten.

 

Heftige februarimaand voor 8BB

Eightball Boppers Motorbeurs 2015De Eightball Boppers hebben de heftigste maand ooit achter de rug, met liefst acht optredens binnen een tijdsbestek van twee weken. De Toteleute carnavalstour opende al met drie optredens binnen 24 uur: vrijdag 5 februari om 23:00u gestart in Reek en via Uden ('s middags) om 23:00u zaterdag de 6e gefinisht in Rijen. Vervolgens kwam daar de natte Elfkroegetocht in Cuijk overheen, waar de Toteleute liefst tweeëneenhalf uur achter elkaar speelden zonder al teveel geouwehoer ertussendoor en zonder één nummer dubbel te spelen. Hoogtepunt was daar een live Angus Young op het podium tijdens de ACDC medley!   
Nauwelijks een week later was het tijd voor de 4-daagse Motorbeurs in de Jaarbeurs, Utrecht van 18 t/m 21 februari. Daar speelde 8BB volledig semi-akoestisch, zodat de standhouders geen last hadden van de herrie. Het woord 'akoestisch' houdt automatisch in dat muzikanten meteen op een kruk of stoel gaan zitten en zo ook 8BB. Het thema dit jaar in het bikers café was 'bioscoop'. Op het programma van de Boppers stonden enkele toepasselijke filmscores, van bijvoorbeeld Pulp Fiction, James Bond en The Godfather. Hoewel het publiek op zaterdag en zondag wat afwachtender leek (laag Brabo/Achterhoek-gehalte), lukte het 8BB toch elke dag weer de zaak los te krijgen, met het hoogtepunt op vrijdag.
Ondertussen moesten ook nog de paaldanseressen van muziek en presentatie worden voorzien en werd de winnaar van de nieuwsbrief-prijsvraag (3 gratis kaarten), Sjors Koning, nog even in het zonnetje gezet. 

Carnaval 2016 met Toteleute

 Tijdens carnaval zal 8BB met een speciaal thema acte de présence geven. In Reek (5 feb), Uden en Rijen (6 feb) met als finale Cuijk (9 feb) doen de Boppers hun jaarlijkse uitstapje naar andere muziekstijlen zoals ska, punk en hardrock.
Toteleute

KEVELAER - Een vreemd muzikaal gezelschap met onduidelijke Duitse roots doet tijdens de carnavalsdagen enkele Brabantse plaatsen zoals Reek, Uden, Rijen en Cuijk aan. Dit permanent wisselende rariteitenkabinet opereeert onder de naam Toteleute. In de gelederen vertoeven een aantal opzienbarende ego's die onlangs of langer geleden het stoffelijke voor het eeuwige hebben verwisseld.
De recent opengevallen plekken binnen Toteleute vielen ten deel aan David Bowie en Lemmy Kilmister (die van Motörhead). Zij hebben onlangs de highway to hell afgereden en de stairway to heaven beklommen om hun plaats te verwerven naast Elvis Presley en Johnny Cash die al jaren deel uitmaken van dit frivole gezelschap.
Ondanks hun vergevorderde staat van ontbinding slagen de vier mannen er toch telkens weer in om een alleszins acceptabel stukje muziek te produceren. Dat het met zulke vergane glorie in de gelederen tot een wel zeer uiteenlopend repertoire is gekomen, moge duidelijk zijn. Er komen allerlei uitgestorven muziekstijlen langs, van hardrock, hippie, pop, ska en rock-'n-roll tot punk. Over punk gesproken, de Ramones hebben zich collectief afgemeld voor deze tour vanwege een sterfgeval in de familie. Andere collega's waren eveneens verhinderd vanwege droevige omstandigheden, zoals Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Bon Scott (van ACDC) en Stevie Ray Vaughn. Ter ere van hen zal Toteleute nog wel hun liedjes ten gehore brengen tijdens de carnavalstour.
Dat begint al op vrijdag 5 februari in Reek (’t Koetshuis, 22:00), wordt vervolgd op zaterdagmiddag 6 februari in Uden (kroegetocht Ons Caffej/’t Stulpke, 13:11), en zaterdagavond in Rijen (’t Boerke, 19:00). De campagne wordt op dinsdag 9 februari beëindigd in Cuijk op het buitenpodium (kroegetocht Kansas, 15:00)

Nightcrawlers coveren 8BB 

10 AUGUSTUS 2013 - De Amerikaanse rockabilly-surf band the Nightcrawlers uit het plaatsje Wausau, Wisconsin heeft het lied 'Ghostrider' gecovered. Normaal is dat geen groot nieuws, maar in dit geval is het origineel een eigen lied van de Eightball Boppers en dát maakt het bijzonder. De Nightcrawlers hebben een live-versie nu op YouTube gezet en ze spelen het erg goed. De Boppers voelen zich zeer vereerd. De uitspraak van de tekst is in ieder geval nog nooit zo accentloos geweest en de gitarist speelt de solo van de CD preciezer na dan Bert zelf ooit heeft gedaan...  

Nightcrawlers video

Thunderbirds en 8BB gaan los in Mill 

16 JULI 2017 - Tijdens de Millse American Day (onderdeel van het Zotte Zomerfestival) op zondag 16 juli maakten de Eightball Boppers en dansgroep Thunderbirds uit Lierop/Helvoirt er een waar feest van in de voormalige botsautotent. De weersomstandigheden waren ideaal, de bezoekersaantallen hoog, de kraampjes op de markt talrijk en de auto's heel erg vintage. Met circa twintig dansparen waren de Thunderbirds super vertegenwoordigd en bij elk lied van de Eightball Boppers - snel of langzaam - vulden ze de dansvloer om hun boogiewoogie, stroll, hucklebuck en andere danskunsten te vertonen. Het was een waar genot voor muzikanten, dansers en publiek. 

 De Boppers blijven bezig

15 AUGUSTUS 2014 - De Eightball Boppers hebben het er maar druk mee dit jaar. Hoewel ze het plan hebben opgevat om - op veler verzoek - een dialect-CD in elkaar te gaan gèlen daf omgebouwdbrouwen met daarop onder meer Huus stût te schudde en Gèlen Daf, hebben ze daar maar nauwelijks tijd voor. Bijna elk weekend is het raak met één of meer optredens. Zo kunnen de instrumenten niet eens een weekendje blijven staan voor een opnamesessie in de oefenruimte.
Na een korte vakantiestop maakt 8BB z'n opwachting in onder meer Gemert, Doesburg, Venlo, Assenede (B), Zeelst en Tilburg. Check de agenda.

8BB op MOTORbeurs

23 FEBRUARI 2014 - Eightball Boppers spelen hun self-penned song 'Dead Man's Curve' tijdens de Motorbeurs 2014 in de Jaarbeurs te Utrecht. 8BB speelde daar hun rockabilly muziek (en meer) vier dagen aan een stuk in het Bikercafé 'No Bike No Glory'. Begeleid door mooie vlammen van Roeland van Cafferata vuurwerk. Met dank aan filmer Giem Drummen. Deze 8BB video en nog veel meer zijn ook op het YouTube kanaal van de Eightball Boppers te vinden.

MOTORbeurs video

 

8BB op MOTORbeurs

28 FEBRUARI 2015 - De Eightball Boppers spelen hun 'oude' zelfgeschreven lied 'Check My Hair' in het Bikerscafé No Guts No Glory tijdens de Motorbeurs 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. 8BB speelde daar vier dagen aan een stuk, waaronder veel semi-akoestische sessies, zoals deze.  Het drumstel werd ingeruild voor een ter plekke aanwezige olieton  Met dank aan filmer Justin. Deze 8BB video en nog veel meer zijn ook op het YouTube kanaal van de Eightball Boppers te vinden.