Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en BOP TILL YOU DROP!!!

 

Vrijdag 27 oktober 2017

Eightball Boppers route

Deze vrijdag spelen de Eightball Boppers tijdens Deventer Muziek Totaal in grand café Hans en Grietje. In de hele stad staan een twaalftal bands in cafés te spelen. 8BB speelt vanaf 22.00u.
Grand café Hans en Grietje | Brink 76 | 7411 BW Deventer
  

 Eightball Boppers bij Double U

Zaterdag 4 november 2017

Eightball Boppers route

De Eightball Boppers spelen opnieuw hun dansbare deuntjes voor dansvereniging Double U uit Elsloo. Dat wordt weer een gezellig potje swingen! Aanvang 20:00 uur, entree 3 euro.
Zalencentrum Kerensheide  |  Schinekstraat 11  |  6171 AM Stein
  

 

Paasmaandag 2 april 2018

Eightball Boppers route

Elk jaar op tweede Paasdag organiseert Biker's Best (groothandel in Goldwings & accessoires) in Renswoude een Paas Party. In 2018 valt dat op maandag 2 april. 8BB speelt van 13.00 - 16.30 uur op een vrachtwagen tegenover het pand.
Biker's Best | Bedrijventerrein De Hooge Hoek 22 | 3927 GG Renswoude 

   EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers niet geschikt. Op het repertoire staan namelijk geen losse polka’s en polonaises. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 6% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 19%).