Corné Kremers

Manager

Corné is de zwager van Henk en zodoende werd hij binnengesleept bij 8BB als manager. Dat deed hij zó goed dat hij wel als het vijfde bandlid van de Boppers wordt beschouwd. Hij mag dus met recht het originele bowlingshirt van de Eightball Boppers dragen. En ooit kreeg hij, net als de manager van René Froger, een Porsche cadeau van de bandleden; alleen stond dat cadeau natuurlijk wel in verhouding met de verdiensten: schaal 1 op 43.
Bijzonder is dat Corné, ondanks zijn visuele handicap (oftewel: hij is gewoon hartstikke blind) een ongelooflijke hoeveelheid activiteiten ontplooit. Hij werkt niet alleen fulltime als PR-man voor de FNB Anders Lezen-bibliotheek, hij is ook nog raadslid in de gemeente Mill, schrijft boeken aan de lopende band (het mag daarbij niet te erotisch worden, anders houdt hij het zelf niet meer), houdt z'n eigen website www.mosstime.nl - compleet met weblog - bij, doet de PR voor Toeternietoe, zit in talloze stichtingen zoals SAM, organiseert van allerlei evenementen en spreekt radiocommercials in. Met zijn pratende laptop kan hij de hele wereld aan; daar mag dus niemand aanzitten en zeker niets in de 'pelullenbak' gooien. Na zijn eerste boek 'Haal de Houtgrepen' dat vorig jaar verscheen, komt ie dit jaar alweer met een nieuw boek uit: 'Meester Ton' en Corné gaat voor de gouden griffel met dit kinderboek.
Corné woont in Mill met Cockie (beschikkend over een grote collectie braille-beha's) en dochters Mieke en Martje.

Corné omringt zich het liefst met BN'ers, zoals hier Bas Muijs & Victoria Koblenco (wie dat ook mogen wezen).


In oktober 2005 drong Corné door tot het hart van de Nederlandse media (overigens zonder zich op het Gooise matras te hoeven begeven). Voor zijn werk deed hij een promotietoer in het kader van de 'week van het luisterboek' in Hilversum. Hij kwam in radio- en tv-uitzendingen van o.a. Dolf Jansen en Paul de Leeuw en had buiten de uitzendingen om nog een afspraak met Giel Beelen. Corné zou Corné niet zijn als hij niet al die lui direct een CD van de Eightball Boppers in handen zou drukken. En zie hier het bewijs daarvan.

Hier is Corné op 29 oktober 2005 te gast in het tv-programma Mooi Weer De Leeuw bij Paul de Leeuw, alias Bob de Rooij die ooit de kreet 'Hallo Boppers' populair maakte. Natuurlijk gaat Bob de door FNB vervaardigde gesproken versie van de Playboy voorlezen. En merkt Corné terecht op dat ook blinden de Playboy alleen maar lezen voor de goede artikelen. Rechts is ook nog Cockie in beeld.

En nóg een BN'er die per se met Corné op de foto wilde: Lucille Werner. Voor de TV-lozen onder ons, dat is de huidige presentatrice van Lingo en zo te zien heeft ze een ghostwriter in de hand genomen om ook zelf een boek te schrijven, wat elke BN'er tegenwoordig schijnt te moeten doen. Ze nam het eerste exemplaar van Corné's nieuwe boek 'De Klas van Meester Ton' in ontvangst.  Ook op de foto: Mieke en Martje.

Als politicus roert Corné zich natuurlijk ook in Haagse kringen. Al hoefde hij voor Sambekenaar Emile Roemer niet zo ver te rijden... Is trouwens unnen grote kèl, die Roemer.